Poručivaje i dostava - Domaci ajvar

Poručivanje možete izvršiti preko sajta, izborom željenih proizvoda i popunjavanjem formulara za dostavu ili nam možete napisati mail sa željenim proizvodima koristeći formular za kontakt.

Dostavu naših proizvoda vrši kurirska služba BEX.
Oni će vašu narudžbinu doneti na vašu kućnu adresu a plaćanje se vrši pouzećem.

Za poručenih 20 ili više tegli dostavu plaćamo mi a za ostale količine ispod 20 tegli cena dostave je oko 450 dinara u zavisnosti od težine paketa. Za pakete do 5 tegli (5 kg) dostava je oko 380 dinara, za pakete do 10 tegli (10kg) dostava je oko 440 dinara a za pakete do 15 tegli (15kg) dostava je 540 dinara.

Dostavu pošiljke plaćate pri preuzimanju naručenih proizvoda.

Preuzimanje na lokacijama u Beogradu

Zbog velikih problema koje smo do sada imali sa kurirskim službama u Beogradu odlučili smo da uvedemo dostavu na određenim lokacijama kako bi naši kupci iz Beograda imali mogućnost da od nas preuzmu svoj paket bez straha da će kasniti, biti slomljen ili da kurir neće doneti paket do vrata. Na ovo smo se odlučili pošto 60% naših kupaca živi u Beogradu i zato što kurirske službe najlošije rade svoj posao upravo u našem najvećem gradu. Dostavu ćemo vršiti u toku septembra i oktobra, subotom i nedeljom na nekoliko lokacija u Beogradu. Raspored možete pogledati ispod.


Naravno, ako neko i dalje želi da mu paket pošaljemo na kućnu adresu to će i dalje funkcionisati. Svake nedelje ćemo putem sms-a kontaktirati naše kupce iz Beograda sa pitanjem da li im odgovara da pakete preuzmu na nekim od navedenih lokacija a vi ćete nam potvrditi kada i na kom mestu. Prilikom preuzimanja sa neke od navedenih lokacija dostava će biti besplatna.Subota


17:00 - 17:30 Šumice, Parking kod sportskog centra, Vojvode Toze
(lokacija na mapi)

18:00 - 18:30 Big Shopping Centar, Karaburma, gornji parking
(lokacija na mapi)Nedelja


10:00 - 10:40 Stari Merkator, Novi Beograd, Palmira Toljatija
(lokacija na mapi)

11:00 - 11:30 Super Vero Parking, Novi Beograd, Bulevar Milutina Milankovića 86a
(lokacija na mapi)

12:00 - 12:30 Super Vero Parking, Žarkovo, Drage Spasić
(lokacija na mapi)